Optimize your field service experience

Field Service Suite optimaliseert uw service organisatie. Van de planning binnen tot het werk van monteurs buiten. Verbeter uw performance, klant- en medewerkertevredenheid met behulp van een flexibele en geavanceerde software oplossing. Een besparing in tijd en geld zijn daarvan direct gevolg.

praktijkcase RRS

Field Service wordt terecht meer en meer gezien als de mogelijkheid om onderscheidend te zijn. Als een volwaardig onderdeel van de organisatie waarin ook geld verdiend kan worden. Als servicegerichte organisatie wilt u uw klanten graag optimaal bedienen. Uw klanten verwachten dat u afspraken stipt nakomt en willen snel en volledig inzicht in uitgevoerde werkzaamheden.

De sleutel tot succes

Hoe u de verwachtingen van uw klanten kunt waarmaken? En het succes van uw field service organisatie vergroten? Uiteraard heeft u voldoende, capabel en enthousiast personeel nodig. Maar ook goede ICT ter ondersteuning van uw service- en onderhoudswerkzaamheden.

Compleet, veelzijdig & flexibel

Field Service Suite is een complete, veelzijdige software oplossing voor field service en eenvoudig aan te passen aan uw werkzaamheden en processen. Of u nu 10 of 1000 servicemedewerkers op pad stuurt, preventief onderhoud, inspecties of montagewerkzaamheden verricht, u online tijdsafspraken met uw klanten maakt of per pin afrekent met uw klanten op locatie.

Voor alle facetten van field service

De Field Service Suite maakt het u in vele opzichten gemakkelijker. Van opdrachtaanname en planning door de binnendienst, tot uitvoering door uw buitendienst gevolgd door een snelle verwerking in de administratie. De intelligente planning- en mobiele software ondersteunt alle facetten van uw field service proces voor zowel planners en monteurs als service managers.

Proces

Field Service Suite combineert het beste van twee specialisten: de geavanceerde planningssoftware van ORTEC en de state-of-the-art mobiele software van Sigmax. De oplossing bestaat uit:

Icon-PlanningField Service Suite Planning

Geavanceerde planningsoftware waarmee u uw buitendienst dynamisch en efficiënt kunt inplannen.

Icon-MobielField Service Suite Mobiel

Mobiele software op handheld, tablet of smartphone. Ondersteunt servicemedewerkers bij het uitvoeren en rapporteren van de werkzaamheden op locatie.

Icon-ERP
Koppeling met ERP systemen

Een succesvolle koppeling tussen de Field Service Suite en uw ERP systemen van bijvoorbeeld SAP, Microsoft en Ultimo.

 

Demo aanvragen
Meer dan planning- en mobiele software

Alle informatie over geplande en uitgevoerde service- en inspectiewerkzaamheden komt met de Field Service Suite eenvoudig beschikbaar. Voor u waardevolle stuurinformatie die u kunt gebruiken bij de aan- en bijsturing van uw field service organisatie. Vanzelfsprekend koppelt de Field Service Suite met uw bestaande ERP en backoffice systemen. Daarbij komen de vele functies die primair bedoeld zijn om ervoor te zorgen dat de Field Service Suite een oplossing is waar uw medewerkers eenvoudig, snel, makkelijk en graag mee werken.

Haal ook meer uit uw werkprocessen!

Met de Field Service Suite:

  • Reduceert u plantijd
  • Verhoogt u aantoonbaar de productiviteit van uw servicemedewerkers. Uw servicemonteurs kunnen meer afspraken per dag afronden.
  • Verhoogt u uw first-time-fix rate. Monteurs raadplegen met gemak alle (ERP) instructies en tekeningen. En registeren en rapporteren stap voor stap waardoor fouten en vergissingen worden voorkomen.
  • Zegt u vaarwel tegen administratieve rompslomp
  • Maakt u eenvoudig tijdsafspraken met uw klanten in blokken van 2 uur of kleiner
  • Haalt u kosteneffectief uw SLA’s
  • Vermindert u reistijd, kilometers en overuren

Om welk proces het bij u ook draait, ook uw bedrijf kan een enorme tijdwinst boeken en de slagvaardigheid vergroten. Vraag het aan een van de bedrijven die de Field Service Suite al gebruiken.

 

Demo aanvragen

 

Sign in
classic
Forgot password?
×
Sign up

(*) Required fields

I agree with OptimaSales Terms & Privacy Policy

×